EURO BHV biedt BHV- en VCA-opleidingen aan via de combinatie e-learning en klassikaal

Euro BHV maakt gebruik van het e-learning platform Inervo voor het aanbieden van haar BHV- en VCA-opleidingen. Cursisten die zich aanmelden voor 1 van deze opleidingen kunnen hierdoor het theoriegedeelte van de opleiding alvast online volgen. Hebben ze het theoriegedeelte afgerond, dan volgt alleen het praktijkgedeelte nog in het trainingscentrum te Alkmaar of op locatie van de klant. Het voordeel van het online theoriedeel is dat cursisten dit in hun eigen tempo en eigen tijd kunnen doen. En de tijd op locatie wordt een stuk korter omdat men daar alleen nog de 4 uur durende praktijktraining dient te volgen.

Inervo: Intuïtief systeem en een goede dienstverlening

“Inervo werkt heel gemakkelijk. Ik kan alles zelf regelen en inzien. Wie de training is begonnen, hoeveel cursisten een onderdeel hebben afgerond etc..  Als een cursist een probleem ondervindt bij het inloggen of tijdens de e-learning ergens tegenaan loopt, kan ik het vaak eenvoudig zelf oplossen en hoef ik niet de helpdesk te bellen. Dat is fijn, want zo kan ik onze klanten en cursisten ook snel helpen zodat zij verder kunnen met de toets. Als ik toch een vraag heb word ik altijd snel en goed geholpen door de medewerkers van DTS. Wij zijn heel erg tevreden!” Aldus Astrid Karten, Euro BHV.

“Inervo werkt heel gemakkelijk. Ik kan alles zelf regelen en inzien. Wie de training is begonnen, hoeveel cursisten een onderdeel hebben afgerond etc..  Als een cursist een probleem ondervindt bij het inloggen of tijdens de e-learning ergens tegenaan loopt, kan ik het vaak eenvoudig zelf oplossen en hoef ik niet de helpdesk te bellen.”

Standaard en maatwerk trainingen

Voor het aanbieden van de theorielessen maakt Euro BHV deels gebruik van de standaard trainingen in Inervo. Door het brede aanbod standaard trainingen, kun je direct aan de slag met aanbieden van online trainingen. Heb je behoefte aan meer maatwerk? Dat kan ook. Inervo bied de mogelijkheid om zelf een training (of losse modules) op maat te ontwikkelen.

Wil je weten hoe we jouw BHV- of EHBO organisatie kunnen helpen? Of wil je gewoon even sparren en horen wat er mogelijk is? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.