Webinar
Ontdek de mogelijkheden van e-learning

Webinar exclusief voor BHV- en EHBO- organisaties

Ben jij BHV- of EHBO-opleider en wil jij aan de slag met e-learning, maar zie jij nog de nodige uitdagingen? Of wil jij juist meer halen uit je huidige online lessen? Dan is ons webinar de moeite waard.

Webinar dinsdag 16 november

Op dinsdag 16 november van 19.30 tot 20.30 uur organiseren wij een webinar over de mogelijkheden van e-learning. Wij delen onze tips en ervaringen over het slim implementeren van e-learning modules naast de huidige offline trainingen.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Ontdek de in’s en out’s van het gebruiksvriendelijke leerplatform Inervo
  • Krijg overzicht van het standaard beschikbare lesmateriaal, volledig afgestemd op jouw branche
  • Leer hoe je snel en eenvoudig lesmateriaal klaarzet voor je cursisten

Na het webinar weet jij of e-learning voor jouw organisaties van toegevoegde waarde is en hoe je de volgende stap kunt zetten naar deze nieuwe leermethode.

Meld je snel aan!

Invalid Email
Invalid Number

Hier vind je onze Privacy Policy. 

Logo DTS_Normaal
Inervo

Laat je alvast inspireren door praktijkverhalen

“We maken gebruik van de standaard opleidingen in Inervo en kunnen dit volledig zelf inrichten en aanbieden aan onze klanten. Online bieden we de basis aan en tijdens de offline training leveren wij maatwerk. 

Aleida de Jager-Blankespoor, Fire Prevent Lees meer>>

Inervo werkt heel gemakkelijk. Ik kan alles zelf regelen en inzien. Wie de training is begonnen, hoeveel cursisten een onderdeel hebben afgerond. Zo kan ik onze klanten en cursisten snel helpen zodat zij verder kunnen met de toets.

Astrid Karten, Euro BHV Lees meer>>