Jouw adviseur voor
slimmer leren

Stap voor stap begeleiding

Slimmer leren en de inzet van digitale leeroplossingen is onze expertise. De inzet van een leerportaal zoals Inervo is een mooi middel om lesstof over te dragen, maar het gaat niet alleen om het overdragen van kennis. Het gaat erom dat de juiste kennis wordt overgedragen en dat deze kennis niet verloren gaat na afloop van de training. Hier kunnen wij mee helpen.

Een greep uit onze adviesdiensten:

training

Het ontwikkelen van een passend onderwijsplan

We starten vanuit jouw organisatie doelstelling en ambitie en op basis daarvan geven wij een passend advies over hoe jouw organisatie de lesstof het beste kan aanbieden.

consultant-services

Advies bij het ontwikkelen van nieuw lesmateriaal

Wij adviseren en begeleiden bij het opstellen van maatwerk lesstof. Zo weet je zeker dat de inhoud goed wordt overgedragen, de cursist geboeid blijft en de kennis blijft kleven.

target

Advies bij de implementatie van Inervo

Om optimaal rendement te halen uit het gebruik van Inervo is het belangrijk om daarvoor een implementatie traject in te zetten. Trainers moeten op een andere manier lesgeven, van cursisten wordt een andere manier van leren verwacht. Wij adviseren over een soepele invoering van deze vernieuwde manier van leren in jouw organisatie.

Werken met ons betekent

Laagdrempelig en persoonlijk contact

Jarenlange expertise op het gebied van effectief leren

Geen poespas, maar eerlijk advies

flag

Wil jij Inervo ontdekken?

Kunnen we je helpen?

Ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen?
Neem contact met ons op dan maken we snel een afspraak.

Invalid Email
Invalid Number

Hier vind je onze Privacy Policy. 

Logo DTS_Normaal