Onze oplossing voor
BHV- / EHBO-opleiders

Inervo de meest gebruiksvriendelijke
digitale leeromgeving

Als BHV-, EHBO- of VCA opleider wil je cursisten optimaal begeleiden in het opdoen van de juiste kennis en vaardigheden. Zo zijn ze maximaal voorbereid op het moment dat het nodig is en er direct actie is vereist. Om cursisten, trainers én klanten tevreden te houden is een breed en gevarieerd cursusaanbod gewenst. Wij kunnen je helpen.

Met de inzet van ons digitaal leerportaal Inervo beschik je over klant-en-klare lesmodules waarmee je jouw cursisten binnen no time een compleet online trainingsaanbod kunt aanbieden. Cursisten kunnen een volledige training online volgen, maar je kunt er ook voor kiezen om online leren te combineren met een offline training (blended-learning). Of laat cursisten alvast een online test doorlopen voordat de training van start gaat. Door slim om te gaan met de digitale mogelijkheden vergroot jij de effectiviteit van jouw trainingen.

rocket

Eenvoudig en snel van start

Het digitaal leerportaal Inervo werkt eenvoudig. Wij richten het portaal in en zorgen voor een herkenbare look en feel voor jouw cursisten. Na een korte uitleg van ons ben jij klaar om te gaan.

Vanuit de beheeromgeving nodig je cursisten zelf uit en koppel je ze aan het juiste lesmateriaal. Kies uit één van de ruim honderd standaard trainingen of voeg eenvoudig zelf lesmateriaal toe. Met behulp van de rapportage functionaliteit krijg je inzicht in de belangrijkste statistieken. Zoals het aantal cursisten dat is gestart met de e-learning en het aantal geslaagden. Koppel trainers aan een groep en geef ook hen inzage in de status per cursist.

De voordelen voor jouw organisatie

De ideale combinatie van online en offline trainen

Snel van start door compleet aanbod standaard trainingen

Gebruiksvriendelijk en eenvoudig in te richten

Begeleiding en advies van onze experts

Hebben we je interesse gewekt en ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Neem contact met ons op dan maken we snel een afspraak.

effort
Logo Fire Prevent op website
Logo Euro BHV op website

Fire Prevent over de kracht van e-learning

“We maken gebruik van de standaard opleidingen in Inervo en kunnen dit volledig zelf inrichten en aanbieden aan onze klanten. Online kunnen we de basis aanbieden en tijdens de offline training kunnen wij maatwerk leveren en cursisten goed begeleiden. Voor ons werkt het heel gebruiksvriendelijk en ook voor onze cursisten. We krijgen zelden vragen over de online lesmodules en cursisten kunnen het volledig zelfstandig doorlopen.”

Aleida de Jager-Blankespoor, Adviseur en opleidingsplanner bij Fire Prevent Lees meer>>

EURO BHV biedt BHV- en VCA-opleidingen aan via de combinatie e-learning en klassikaal

“Inervo werkt heel gemakkelijk. Ik kan alles zelf regelen en inzien. Wie de training is begonnen, hoeveel cursisten een onderdeel hebben afgerond etc.. Dat is fijn, want zo kan ik onze klanten en cursisten ook snel helpen zodat zij verder kunnen met de toets. Het voordeel van het online theoriedeel is dat cursisten dit in eigen tempo en eigen tijd kunnen doen. En de tijd op locatie wordt een stuk korter.”

Astrid Karten, Euro BHV Lees meer>>

Wil jij Inervo ontdekken?

Oplossing nodig?
Neem contact met ons op!

Wil je weten hoe we jouw BHV- of EHBO organisatie kunnen helpen? Of wil je gewoon even sparren en horen wat er mogelijk is? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Invalid Email
Invalid Number

Hier vind je onze Privacy Policy. 

Logo DTS_Normaal