• +31 (0)6 40 09 56 17
  • info@dtsactief.nl

Ons aanbod

Pakket A: je eigen leerplatform voor het aanbieden van onderwijs aan je klanten

Met het doe het zelf pakket A kun je direct beginnen met het aanbieden van e-learning onderwijs dat is ontwikkeld door DTS of je maakt zelf e-learning met behulp van de auteurstool en de auteurshandleiding. Mocht je toch behoefte hebben aan hulp van ons dan zijn we daar graag toe bereid om dat te leveren.

Pakket B: je eigen leerplatform inclusief opstart expertise van DTS

Met pakket B kun je direct beginnen met het aanbieden van e-learning onderwijs dat is ontwikkeld door DTS. Je krijgt een 3 uur durende training in het ontwikkelen van e-learning voor maximaal 3 personen. Daarna kan je zelf je eigen lesmateriaal omzetten in e-learning.

Pakket C: je eigen leerplatform voor jouw eigen medewerkers binnen je bedrijf of organisatie

DTS heeft een uniek leerplatform ontwikkeld waarmee je op een makkelijke manier de kennis en performance van medewerkers kunt ondersteunen. Hieronder geven we een voorbeeld hoe een dergelijke inrichting eruit kan zien en bepaal welke mogelijkheden voor jou belangrijk zijn. Afhankelijk van jouw wensen worden aanvullende kosten bij pakket c in rekening gebracht.

 

Van Leer Management Systeem (LMS) naar Leer Ondersteunend Systeem (LOS)!

Elke afdeling heeft zijn eigen digitaal leerportaal (sleeves)

  • Sleeves worden decentraal beheerd door afdeling (zelfsturing en verantwoordelijkheid)
  • Afdelingen zien geen activiteiten van elkaar, deze blijven binnen de eigen groep
  • Rollen (Beheer, Auteur, Monitor) worden door afdeling zelf bepaald
  • Elke afdeling kan zijn eigen “look and feel” geven aan de digitale onderwijsproducten
  • Elke afdeling heeft beheer over eigen rapportages en is daarin zelfsturend
  • Elke afdeling ontvangt vanuit de master generiek centraal aangeboden leeractiviteiten
  • Elke afdeling ontwikkeld specifiek naar eigen behoefte leeractiviteiten
  • Onderwijs kan zelfs worden gepersonaliseerd op basis van leerbehoeftes

Centrale regie

Centraal in de organisatie wordt bepaald welke thema’s van belang zijn voor de hele organisatie. Visie en strategie bepalen deze inhoud waarbij ook rekening wordt gehouden met externe eisen.(wetgeving, certificering, etc).

Het ontwikkelen van leeractiviteiten of informatie (zakkaartje) kan eenvoudig en snel zelf worden vormgegeven door middel van een gebruiksvriendelijke auteursrol. Deze producten worden centraal opgeslagen en beheerd. Vanuit de master koppeling realiseren met HR-systeem voor single sign on en overzetten van relevante rapportage naar bijvoorbeeld HR systeem, data warehouse.

Elke afdeling heeft zijn eigen leerportaal (sleeve)

Door middel van een zogenaamde direct link worden centrale leeractiviteiten zichtbaar in de decentrale digitale leeromgevingen (sleeves) van de desbetreffende afdelingen.  Met behulp van profielsleutels wordt het ingedeeld naar de diverse functies binnen een afdeling. Elke functie krijgt gepersonaliseerde eigen leeractiviteiten/informatie.

Kennis delen met makkelijke leeroplossingen

Kennisbehoefte bepalen de professionals zelf op de eigen werkplek. Waar is behoefte aan en welke performance support is er nodig om optimaal te presteren? Met behulp van de eenvoudige auteurstool kunnen kenniswerkers dit op de afdeling snel en makkelijk met elkaar delen. Leeractiviteiten kunnen dus bestaan uit een instructievideo die je zelf filmt, een voorbereiding op een klinische les, een werkinstructie (met filmpje), literatuur, etc.

Eigen regie op leerklimaat

Eigen regie over inhoud en vorm van leeroplossingen stimuleert om met elkaar na te denken over wat er beter kan en hoe je kennis en vaardigheden kunt borgen. Dus ook snel op een (urgente) behoefte kunnen inspelen zodat het dagelijkse werk (performance) optimaal wordt ondersteund. Dus geen maanden wachten tot dat er iets ontwikkeld is.

Performance support met EPSS

Met een EPSS functie zelf bepalen wat je nodig hebt op je afdeling, via een razendsnelle zoekfunctie bij de instructie video, stroomschema of werkafspraak. Vandaag een probleem gesignaleerd, vandaag ook direct een oplossing om iedereen te ondersteunen.

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden en expertise die DTS je kan bieden. neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende analyse of Inervo voor jou iets kan betekenen.