DTS staat voor
makkelijker en slimmer
leren voor iedereen

Eenvoudig online leersysteem

Wij bieden met ons digitaal leerportaal Inervo een eenvoudig online leersysteem aan. Inzetbaar voor BHV, EHBO en VCA organisaties, opleidingsbureaus en organisaties die een intern leerplatform willen. Met Inervo kun je simpel en snel van start.

Op zoek naar een breed en gevarieerd aanbod van BHV, EHBO of VCA cursussen? Wij kunnen je helpen. Er zijn standaardmodules en we kunnen modules op maat met je ontwikkelen.

Meer informatie

Als opleidingsbureau op zoek naar een simpel en handig systeem om jouw opleidingen en trainingen online aan te bieden? In het leerportaal Inervo voeg je eenvoudig eigen e-learning modules toe en krijg je toegang tot de kant- en-klare cursussen.

Meer informatie

Hoe benut je het volledig potentieel van je personeel? Wij helpen jou met het realiseren van leerdoelen. Wij geven advies en bieden ondersteuning bij de implementatie van jouw digitale leeromgeving voor medewerkers. 

Meer informatie

Deze klanten gingen je voor:

Alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met
slimme digitale leeroplossingen.

Kunnen we je helpen?

Heb je een vraag over onze dienstverlening? Ben je benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen helpen? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Invalid Email
Invalid Number

Hier vind je onze Privacy Policy. 

Logo DTS_Normaal