Onze oplossing
voor opleidingsbureaus

Combineer en verwerk bestaande trainingen
in jouw digitale leeromgeving

Als opleidingsbureau wil je cursisten aantrekkelijke en effectieve trainingen aanbieden. Het behalen van het certificaat of diploma is belangrijk, maar nog belangrijker is het dat de opgedane kennis blijft kleven. Want pas dan maak jij met jouw opleidingen impact in het dagelijks leven van jouw cursisten. Met tevreden en terugkerende klanten als resultaat. Wij kunnen je helpen.

Met de inzet van ons digitaal leerportaal Inervo creëer je afwisseling in je lesmateriaal. Laat cursisten bijvoorbeeld enkele modules online doorlopen. Hierdoor zijn ze goed voorbereid en kun je tijdens de offline les dieper op de stof ingaan. Door gebruik te maken van de digitale mogelijkheden in jouw trainingen vergroot je de effectiviteit en maak je leren aantrekkelijker.

learning

Ontwikkel eenvoudig je eigen online modules

Het digitaal leerportaal Inervo werkt eenvoudig. Wij richten het portaal in en zorgen voor een herkenbare look en feel voor jouw cursisten. Na een korte uitleg van ons ben jij klaar om te gaan.

Vanuit de beheeromgeving kun je bestaand lesmateriaal zelf omzetten naar e-learning modules. Voeg video’s, online colleges, oefeningen en toetsen toe om de bestaande cursus nog effectiever en attractiever te maken. Inervo is zo ontwikkeld dat iedereen in een paar stappen een online training kan klaarzetten. Natuurlijk zijn wij altijd bereikbaar voor hulp en ondersteuning als je er even niet uitkomt.

De voordelen voor jouw organisatie

De ideale combinatie van online en offline trainen

Gebruiksvriendelijk en eenvoudig in te richten

Effectiever en aantrekkelijker lesaanbod

Begeleiding en advies van onze experts

Hebben we je interesse gewekt en ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Neem contact met ons op dan maken we snel een afspraak.

effort

Wil jij Inervo ontdekken?

Oplossing nodig?
Neem contact met ons op!

Heb je een vraag over onze dienstverlening? Ben je benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen helpen? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Invalid Email
Invalid Number

Hier vind je onze Privacy Policy. 

Logo DTS_Normaal