Onze oplossing
voor opleidingsbureaus

Combineer en verwerk bestaande trainingen
in jouw digitale leeromgeving

Als opleidingsbureau wil je cursisten aantrekkelijke en effectieve trainingen aanbieden. Het behalen van het certificaat of diploma is belangrijk, maar nog belangrijker is het dat de opgedane kennis blijft kleven. Want pas dan maak jij met jouw opleidingen impact in het dagelijks leven van jouw cursisten. Met tevreden en terugkerende klanten als resultaat. Wij kunnen je helpen.

Met de inzet van ons digitaal leerportaal Inervo creëer je afwisseling in je lesmateriaal. Laat cursisten bijvoorbeeld enkele modules online doorlopen. Hierdoor zijn ze goed voorbereid en kun je tijdens de offline les dieper op de stof ingaan. Door gebruik te maken van de digitale mogelijkheden in jouw trainingen vergroot je de effectiviteit en maak je leren aantrekkelijker.

learning

Ontwikkel eenvoudig je eigen online modules

Het digitaal leerportaal Inervo werkt eenvoudig. Wij richten het portaal in en zorgen voor een herkenbare look en feel voor jouw cursisten. Na een korte uitleg van ons ben jij klaar om te gaan.

Vanuit de beheeromgeving kun je bestaand lesmateriaal zelf omzetten naar e-learning modules. Voeg video’s, online colleges, oefeningen en toetsen toe om de bestaande cursus nog effectiever en attractiever te maken. Inervo is zo ontwikkeld dat iedereen in een paar stappen een online training kan klaarzetten. Natuurlijk zijn wij altijd bereikbaar voor hulp en ondersteuning als je er even niet uitkomt.

De voordelen voor jouw organisatie

De ideale combinatie van online en offline trainen

Gebruiksvriendelijk en eenvoudig in te richten

Effectiever en aantrekkelijker lesaanbod

Begeleiding en advies van onze experts

Hebben we je interesse gewekt en ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Neem contact met ons op dan maken we snel een afspraak.

effort
logo bij overzicht
DPO logo_klantverhaal
logo overzicht
I Care Academy_web
BHV-Hippischesport2

Succesvol toepassen van online leren volgens De KlantBetekenaars

Hoe bereik je maximale impact met je trainingen en hoe kun je e-learning inzetten zodat het écht een aanvulling is op het offline trainingsaanbod? Daarover gingen wij in gesprek met Michel de Weerdt, mede-oprichter van De KlantBetekenaars. Sinds 2018 zetten zij e-learning in ter voorbereiding, als extra ondersteuning en als naslagwerk bij hun fysieke trainingen. “Door vooraf e-learning aan te bieden, is er tijdens de trainingsdagen volop aandacht voor de praktijk. Dat werkt super effectief.”

Michel de Weerdt, mede-oprichter De KlantBetekenaars Lees meer >>

De kansen van e-learning voor de food & hospitality sector

DPO is een coaching, training en adviesbureau voor de food en hospitality sector en gebruikt Inervo voor het aanbieden van diverse skills trainingen zoals voedselveiligheid, allergenen en sociale hygiëne voor het SVH diploma. Wij gingen met eigenaar Dolf in gesprek over zijn bedrijf, de veranderingen van de afgelopen jaren en de kansen en mogelijkheden van e-learning. "De trainingen die ik voorheen fysiek gaf, zijn nu allemaal online. Het leuke is dat medewerkers de opleidingen volgen waar en wanneer ze willen. Ik zie nog volop kansen en mogelijkheden met e-learningmodules."

Dolf Pigmans, eigenaar DPO Lees meer >>

De voordelen van e-learning: leren in je eigen tijd én tempo

Met JOSsafety en Horeca BHV Nederland richt Jos Kooijman zich op het geven van veiligheidskundig advies, opleidingen en horeca BHV. Wij gingen met hem in gesprek over hoe hij e-learning toepast in zijn trainingsaanbod. "Het voordeel van e-learning is dat het makkelijker is in te plannen. Vooral voor mijn horeca klanten. Voorheen moesten trainingen vaak op maandagen georganiseerd worden. Nu kunnen medewerkers de training volgen in hun eigen tijd.”

Jos Kooijman, eigenaar JOSsafety en Horeca BHV Nederland Lees meer >>

Blended learning in de zorg: de perfecte combinatie

Vanuit haar ervaring en vooral drive om de zorg elke dag een beetje beter te maken is Anita Berben gestart met I Care Academy. Wij gingen met Anita in gesprek over de kansen die ze zag én greep op het gebied van e-learning in de zorg. “Met e-learning heeft iedereen op zijn eigen tempo, tijd en plek, scholing beschikbaar. Een ander voordeel is dat ik als auteur een les goed en logisch kan opbouwen."

Anita Berben, eigenaar I Care Academy Lees meer >>

Het belang van maatwerk BHV-training voor de Hippische Sport

Wij spraken met Elise over het belang en de noodzaak van BHV-trainingen en workshops binnen de hippische sector. De reden om specifieke BHV-trainingen voor de paardensport te ontwikkelen heeft alles te maken met de risico’s en het type ongevallen dat kan voorkomen op een manege. Het voordeel van blended learning is dat cursisten daardoor nog maar 1 dag in training zitten en de rest in eigen tijd kunnen leren.

Elise van Haaren eigenaar BHV-hippischesport Lees meer >>

Wil jij Inervo ontdekken?

Oplossing nodig?
Neem contact met ons op!

Heb je een vraag over onze dienstverlening? Ben je benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen helpen? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Invalid Email
Invalid Number

Hier vind je onze Privacy Policy. 

Logo DTS_Normaal