Onze oplossing
voor organisaties

Haal het beste in jouw medewerkers naar boven

Hoe benut je het volledig potentieel van je personeel? Hoe zorg je dat jouw medewerkers zich blijven doorontwikkelen? Hoe vertaal je de leerdoelstellingen van jouw organisatie naar leerdoelen voor je medewerkers? Wij kunnen je helpen. Als expert in digitale leeroplossingen adviseren wij organisaties over het juist inrichten van het leerproces. Wij geloven in de combinatie van opbouwen van kennis en het onderhouden ervan. Pas dan creëer je blijvend resultaat van de training én vooruitgang van jouw medewerkers en dus organisatie.

mandatory

Effectief en altijd bij de hand

Met de inzet van ons digitaal leerportaal Inervo bied je jouw medewerkers op een effectieve en aantrekkelijke manier trainingen aan. Door de handige zoekfunctie kunnen medewerkers 24/7 relevante informatie nog eens opzoeken. Zo borg je dat medewerkers op het moment dat het er toe doet belangrijke informatie bij de hand hebben. Denk bijvoorbeeld aan werkinstructies, how-to video’s of protocollen.

Verwerk eenvoudig eigen lesmateriaal

Naast het standaard aanbod aan trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, veiligheid en zorg, kun je in Inervo ook zelf specifieke kennis en vaardigheden die voor jouw organisatie belangrijk zijn vastleggen. Gaan meerdere afdelingen aan de slag met het aanbieden van trainingen? Dan krijgt iedere afdeling zijn eigen online leeromgeving. Lees meer over het Leer Management Systeem LMS.

Wij helpen met het implementeren van Inervo in jouw organisatie. Zo ontstaat er een opleidingscultuur die van binnenuit wordt gevoed door permanente kennisdeling en altijd op het juiste moment beschikbaar is voor jouw medewerkers.

magazine

De voordelen voor jouw organisatie

Begeleiding en advies van onze experts

Snel van start door compleet aanbod standaard trainingen

Opleidingscultuur die aansluit op jouw organisatiedoelen

Effectief en aantrekkelijk leren

In te richten per afdeling

Hebben we je interesse gewekt en ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Neem contact met ons op dan maken we snel een afspraak.

Wil jij Inervo ontdekken?

Kunnen we je helpen?

Heb je een vraag over onze dienstverlening? Ben je benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen helpen? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Invalid Email
Invalid Number

Hier vind je onze Privacy Policy. 

Logo DTS_Normaal