Wij geloven erin dat
leren beter, makkelijker
en slimmer kan

Met de juiste inhoud en eerlijke ondersteuning

Hoe het ooit begon

Ron en Jan kennen elkaar al een flink aantal jaar. Ooit waren zij collega’s op de intensive care afdeling van het ETZ (destijds nog het Elisabeth Ziekenhuis) in Tilburg. Na een aantal jaar hebben ze de functie aan het ‘bed’ ingeruild voor een functie binnen de afdeling opleidingen. Beiden hebben zich in die periode gespecialiseerd in het begeleiden en opzetten van interne leertrajecten. In de ruim 15 jaar dat zij werkzaam waren binnen deze afdeling en inmiddels ook voor DTS, hebben zij diverse leermethoden en digitale leerplatformen gezien en gebruikt. Zo leerden ze de mooie kanten kennen van digitaal leren. Tegelijk zagen ze ook de nodige verbeterpunten.

Dat kan anders en dat werd de start van Inervo. Waar de dienstverlening van DTS in eerste instantie bestond uit het adviseren en begeleiden van opleiders en organisaties in diverse leerportalen, zijn ze in 2018 gestart met het ontwikkelen van een eigen digitaal leerportaal: Inervo.

Quote 3 DTS ACtief_Tekengebied 1

Onze visie

De kracht van trainen en opleiden zit hem niet in het eenmalig doen, maar juist in de combinatie van het opbouwen van kennis en het onderhouden hiervan. Pas dan zorg je voor maximaal en blijvend effect van de opgedane kennis en vaardigheden.

Onderzoek wijst uit dat we 1 dag na het volgen van een college (theorie) nog maar 5% kunnen reproduceren en slechts 30% kunnen toepassen van wat er is geoefend. Daarnaast zie je vaak dat cursisten veel stof krijgen aangeboden en weinig regie krijgen in het eigen leerproces. Een gemiste kans, want juist door meer regie neemt de motivatie toe.

Maximaal resultaat bereik je door verschillende elementen
in het leerproces toe te passen.

course

Combineer online (e-learning) en offline (in de klas of training) leermethoden.

tablet

Fris kennis op met micro-learning

Wij noemen dit kennis knabbels. Dit zijn korte stukjes inhoud, waarbij je zelf de regie hebt waar en wanneer je welke informatie raadpleegt.

elearning

Zorg voor continue toegang tot lesstof.

Cursisten moeten ook na de training eenvoudig en snel toegang houden tot de behandelde lesstof. Binnen Inervo is dit ingeregeld via een snelle zoekfunctie: Electronic Performance Support System (EPSS).

distance-educationkopie

Maatwerk & Flexibiliteit

Iedere cursist heeft een ander kennisniveau, een andere leerstijl en een ander leertempo.

Visie op onderwijs

Onze bovenstaande effectieve aanpak hebben wij verwerkt in ons digitaal leerportaal Inervo en passen wij toe in onze adviestrajecten. Wil je meer lezen over onze visie op onderwijs? Download dan onze volledige visie en ontdek hoe je slimmer leren aanbiedt.

Ron van Hees DTS ACtief

Ron van Hees

Oprichter

Telefoon: +31 (0)6 13 48 62 25

E-mail: rvanhees@dtsactief.nl

Jan van den Eertweegh DTS ACtief

Jan van den Eertwegh

Alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met
slimme digitale leeroplossingen.